آزمایش آلودگی آب تهران

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه

آزمایش آلودگی آب تهران :

آزمایش آلودگی آب تهران ، ازدیاد جمعیت و گسترش شهرنشینی، صنعتی شـدن و کــاربرد نامناســب و اســتفاده بــی رویــه از زمــین ، مســایل زیست محیطی متعددی را ایجاد نموده است که آلودگی منـابع آب یکی از پیامدهای مهم آن به شمار میآید. مناطق مسـکونی تهران آب تراکم بالا و درمحل های نامناسب، منابع آب منطقه را به طور چشم گیری تخریب میکند. زیرا حجم و بار کلی فاضلاب هـای
شهرها و مناطق پرجمعیت به لحاظ رشد مثبت جمعیـت و نیـز افزایش مصرف سرانه آب سالیانه، رو به ازدیاد اسـت. حـال اگـر منطقه فاقد سیستم جمع آوری، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب باشد و فاضلاب به صورت سنتی در چاه های جاذب دفع گردد ،
آلودگی منابع آب به ویژه آب های زیر زمینی اجتنـاب ناپـذیر و غیر قابل جبران میباشد. این پیامدها ممکن است هم در شـکل تغییرات کیفی و هم تغییرات کمی باشند.
پارامترهای کیفی آب در جدول زیر خلاصه شده است. قابلیت شرب یک آب چنین بیان میشود: آبی که میزان عوامـل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی و رادیولوژیکی آن درسطحی باشد که مصرف آن در کوتاه مدت یا دراز مدت سبب عوارض سوء در انسان نگردد . زیرا وجود این عوامل در آب اثـرات نـامطلوب بـر سلامتی انسان گذارده و یا مانع مصرف بهینه آن میگردد.

از پارامترهایی که در آزمایش آلودگی آب تهران مـی تـوان به آن ها اشاره نمود می توان به میکروارگانیسم های بیماری زا، باکتری ها، ویروس ها، پروتوزوئرها و کرم های انگلی اشاره نمود. تجزیــه و تحلیــل آب بــرای شــناخت تمــامی عوامــل بیماری زا میتواند بسیار وقتگیر و از نظر هزینه بسـیار گـران قیمت باشد. آزمایش هایی که بر روی گونههای خاصی از عوامل بیماریزا صورت میگیرد، معمولاً تنها در صورتی انجام میشـود که تردیدی در خصوص وجـود بـاکتری هـای ویـژهای احسـاس شود. در سایر مـوارد خلـوص  آب بـا اسـتفاده از ارگانیسـمهـای شاخص،کنترل و بررسی میشود.

آزمایش آلودگی آب تهران

بیشتر عوامل بیماری زایی که منشأ آبی دارند از طریقمدفوع به آب راه مییابند. بدین ترتیب هـر ارگانیسـمی کـه درمجرای روده انسانها مستقر میشود و مشخصات یادشده را داراباشد، یک ارگانیسم شاخص خوب به شـمار مـیرود. ارگانیسـمهایی که به مقدار زیاد این خصوصیت را دارا هستند متعلـق بـهگـروه کلیفـرم مـدفوعی هسـتند. ترکیبـی از چنـدین زنجیـرۀباکتریایی که مهم ترین آن ها Escherichia Coli در آزمایش آلودگی آب تهران و آب آشامیدنی شاخص  مـیباشـد.

 

مقالات پیشنهادی

عناصر و گونه های کم مقدار نامغذی

عناصر و گونه های کم مقدار نامغذی (Low-nutrient elements and species) عناصر و گونه های کم مقدار نامغذی از نقطه نظر سمّیت دارای اهمیت هستند و متداول ترین آنها در آب های آلوده عبارت اند از: آلومینیم، باریم، بریلیم، کروم، سرب، جیوه، نیکل، نقره، قلع و وانادیم. گونۀ شیمیایی سیانید (پیوند بین دو نافلز کربن […]

پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب

پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب ، به طور کلی شامل آن دسته از پارامتر هایی می باشد که باید در حد استاندارد بوده که برای شرب عارضه ای ایجاد نکنند. به طور کلی می توان این پارامتر ها را به تفکیک مواد شیمیایی معدنی ، مواد شیمیایی معدنی سمی ، […]

اندازه گیری فلز سرب

اندازه گیری فلز سرب : اندازه گیری فلز سرب به روش دی تیرون انجام می شود که  نمونه اسیدي شده داراي مقادیرمیکروگرم سرب با محلول آمونیکال سیترات _ سیانید مخلوط می شود و در حضور معرف دي تیزون درمحیط کلروفرمی بشکل محلول سرب قرمزگیلاسی رنگ دي تیزون استخراج می شود. این محلول رنگی به روش […]

نحوه کلرزنی آب چاه

نحوه کلرزنی آب چاه : نحوه کلرزنی آب چاه با توجه به اندازه گيري حجم آب به ازاي هر متر مكعب 3 تا 5 گرم كلر به آب چاه اضافه ميشود. نحوه کلرزنی آب چاه به طريقه كوزه گذاري 12 ليتر تهيه ميشود : الف) ابتدا يك كوزه (گلي) بدون لعاب به حجم 15 ب) مقدار […]

آزمایشات کیفیت آب

آزمایشات کیفیت آب آزمایشات کیفیت آب عبارت است بررسی کیفیت آب از لحاظ  پارامتر های میکروبی آب و همچنین شاخص های شيميايي و فيزيكي آب. پارامتر های آب با توجه به كاربري هاي آشامیدنی ، کشاورزی و یا آبیاری و…  تعیین می گردد. آزمایشات کیفیت آب همواره جهت تعیین نوع آب اجرا می گردد. بر اساس […]

نیترات آب آشامیدنی تهران

نیترات آب آشامیدنی تهران : بمنظور تشریح آلودگی نیترات آب آشامیدنی تهران باید رشد روز افزون جمعيت و افزايش فعاليت هاي شهري، صنعتي و كشاورزي منابع آبهاي سطحي و زيرزميني بيشتر در معرض آلودگي قرار گرفته اند، را در نظر داشت. با رشد جوامع انساني فعاليتهاي كشاورزي نيز در حال افزايش است و باعث كاهش […]

اندوتوکسین چیست

اندوتوکسین چیست اندوتوکسین‌ها از اوايل دهه 1900ميلادي به خاطر اثرات گرمازايي خود (تب القايي) شناخته شده‌اند. به طور كلي، اندوتوكسين‌ها بخش‌هايي از ديواره سلولي باكتري‌هاي گرم منفي هستند. اهميت آنها به علت تاثير بر سيستم ايمني مي‌باشد. اندوتوكسينها اغلب به خاطر ساختار خود كه شامل يك بخش ليپيدي (چربي، بخش تحريك كننده سيستم ايمني، داراي كمترين […]

آزمایش EC آب در سیستم RO

آزمایش EC آب در سیستم RO : آزمایش EC آب در سیستم RO نشان می دهد که سيستم اسمز معكوس RO به منظور جداسازي يون هاي حل شده و مولكول هاي كوچك آلوده كننده ي آب به وسيله ي غشاها مي باشد. پيش تصفيه ي آب نيز براي تغذيه ي ممبران ها و حـذف جامـدات معلـق در […]

یون سولفات و روش‌های اندازه‌گیری آن

روش اندازه‌گیری سولفات در آب

روش اندازه‌گیری سولفات در آب از روش‌های اندازه گیری سولفات در آب ما دو روش اندازه‌گیری نورسنجی و روش تیتراسیون را در اینجا توضیح می‌دهیم. سولفات یکی از تست‌های شیمیایی آب می‌باشد که در شرکت دانش بنیان آب راهبر محاسب (آبرام) آزمایش می‌شود. علاوه بر این تست، تست‌های دیگر شیمیایی، میکروبی، فلزات سنگین و غیره […]

استاندارد آب

استاندارد میکروبی آب آشامیدنی

استاندارد میکروبی آب آشامیدنی: اهمیت استاندارد آب آشامیدنی : مطالعات در مورد استاندارد آب آشامیدنی بسیاری نشان داده است که مصرف آب آلوده می تواند سلامت انسان را به خطر اندازد.  به دلیل اینکه آزمایش عوامل کیفی آب های آشامیدنی از نظر عملی و اقتصادی مشکل است، انجـام دادن آزمون ها باید براساس ویژگی های […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 2

مهرداد نبئی گفت:

سلام
اخیرا دو بار شاهد وجود انگل بودم که بار دوم بوضوح از سر شلنگ آب خارج شد.
مانند نخ کاموای نازک قهوه ای حدود 4 سانتیمتر

abramlab گفت:

سلام… برای صحت از سلامت آب بهتره آب مورد آزمایش شیمایی و میکروبی قرار بگیره…

سوالی دارید؟ منتظر تماس شما هستیم

برای دریافت مشاورۀ رایگان، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید